Een trackdayauto met achterwielaandrijving is toch wel te vinden voor 40 mille? Nou, als het niet te zwaar mag zijn is de keuze niet reuze.

Voor vandaag gaan we op zoek voor en auto voor niemand minder dan Pieter! Mocht je Pieter niet kennen, dan mis je echt wat. Ondergetekende kent hem al meer dan 10 jaar (de tijd vliegt) en het is een raszuivere petrolhead waarmee je zo avonden lang over auto’s kan blijven kletsen. Dat is dan ook wat we geregeld doen.

Pieter heeft op dit moment twee auto’s, namelijk een BMW 528i Touring en een BMW 325i Coupé. De eerste is zijn familieauto, de tweede zijn hobbyauto. Als hobby heeft Pieter het autoslalommen. Dat is een Nederlandse versie van het Amerikaanse autocross. Een autosportvorm die in principe alleen maar voordelen heeft, maar daar komen we binnenkort nog een keertje op terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *